BVFK szabályzat

BVFK szabályok – Bocsi Viki Online 12 hetes fogyás kihívás

Első lépés:

FONTOS – OLVASD EL:  Mielőtt megkezdenéd ezt vagy bármely más diéta programot, konzultálj orvosoddal vagy más egészségügyi szakemberrel, hogy megállapítsa, megfelel-e a program az igényeidnek. Ez különösen igaz, ha neked (vagy családodnak) korábban magas vérnyomásod vagy szívbetegséged volt, vagy ha valaha mellkasfájdalmat tapasztaltál edzés közben, vagy mellkasi fájdalmat tapasztaltál az elmúlt hónapban, amikor nem végeztél fizikai tevékenységet, dohányzol, magas koleszterinszinted van, csont- vagy ízületi problémád van, amelyet súlyosbíthat a fizikai aktivitás megváltozása. 

Ne indítsd el ezt a programot, ha orvosod vagy egészségügyi szolgáltatód nem tanácsolja. Ha edzés közben bármikor gyengeséget, szédülést, fájdalmat vagy erős légszomjat tapasztalsz, azonnal hagyd abba.

Jogosultság:

 • Elérhető 18 éven felüli magyar emberek számára (külföldön is élhetsz, ez nem kizáró ok).
 • A nyereményekért való induláshoz legalább 25-ös BMI-vel kell rendelkezni ( Itt ellenőrizd a BMI-d.), ha az alatt van, indulhatsz, de a nyereményekből sajnos nem részesülhetsz. 

Regisztráció:

 • A regisztrációt legkésőbb az utolsó csoport indulásának napján be kell fejezni. 
 • A késői regisztráció nem hosszabbítja meg a kihívás végét.
 • Regisztrációs adataid bizalmasan kezeljük, kivéve, ha megosztod másokkal. A beleegyezésed nélkül nem jeleníthetjük meg az adataid. Ez alól kivételt képeznek azok, akik bármilyen díjat vagy nyereményt nyernek. Az ő eredményeiket közzé tehetjük.

A BVFK kihívás dátumai: 

A kihívásra való regisztráció kezdete: 2020. december 31.

Az időpontok budapesti idő szerint értendők. 

A Kihívásra 4 csoportban lehet indulni:

A csoportok indulási, mérlegelési és befejezési határideje:

Az első csapat indulási időpontja: 2021. január 20., jelentkezési, mérlegelési határideje: 2021. január 19. éjfél. A kihívás vége:  2021. április 14.

A második csapat indulási időpontja: 2021. február 1., jelentkezési, mérlegelési határideje: 2021. január 31. éjfél. A kihívás vége: 2021. április 25.

A harmadik csapat indulási időpontja: 2021. február 8., jelentkezési, mérlegelési határideje: 2021. február 7. éjfél. A kihívás vége: 2021. május 2.

A negyedik (és utolsó) csapat indulási időpontja: 2021. február 15., jelentkezési, mérlegelési határideje: 2021. február 14. éjfél. A kihívás vége: 2021. május 9.

Mérlegelés (kezdeti, heti és záró):

 • Az első mérlegelés kötelező, és azt a program első napjának kezdetéig el kell végezni. A programra történő regisztráció nem érvényes az első mérlegelés nélkül. Amennyiben a program kezdetéig nem történik meg, a regisztráció érvénytelenné válik. 
 • A kezdeti mérés ellenőrzése videón keresztül történik (bizonyos esetekben további ellenőrzésre lehet szükség, és ez a Zoomon keresztül történik.)
 • Heti mérlegelés: ha a Kihívás elkezdődik, emlékeztetni fogunk arra, hogy hetente egyszer végezz mérést. A heti mérések erősen ajánlottak, de nem kötelezőek. Azok, akik nem küldik be a heti mérést, nem vehetnek részt a heti nyereményjátékban. 
 • A heti mérést a program ideje alatt legkésőbb budapesti idő szerint vasárnap 23:59-ig kell megtenni és feltölteni a weboldalra.
 • A végső mérés kötelező, és a program utolsó vasárnapjáig meg kell tenni és fel kell tölteni a weboldalra.
 • A végső mérés ellenőrzése szintén videón és képeken keresztül történik (bizonyos esetekben további ellenőrzésre lehet szükség, és ez a Zoomon keresztül történik.). Vedd figyelembe, hogy el kell bírálnunk a mérlegelésed. Tipp: ha a kezdeti mérlegelésed jóvá hagytuk, vedd fel ugyanazzal a technikával/nézetben és akkor biztosan jó lesz ez is.

 

Képek és adatvédelem:

 • A kezdeti súly és a végső mérés képeit, videóit felhasználjuk a kezdő és végső súly hitelesítéséhez. Képeidnek és videódnak hitelesítését a BocsiViki.hu Kft munkatársai vagy egy meghatalmazott leányvállalat végzi.
 • Az első, a heti és az utolsó mérlegeléseid és képeid, videóid csak akkor használjuk a program népszerűsítésére, ha döntős vagy. Ha ez a követelmény számodra aggályos, kérünk, ne regisztrálj erre a programra.
 • Kezdeti mérlegelési képek és videó: A kezdeti súlymérés igazolásához az alábbi pontos utasításokat követve kell elkészíteni a kezdeti súlymérés képeit és videóját. Ezek az utasítások segítenek biztosítani az összes résztvevő pontos mérési számait. 
 • Végső mérlegelési képek és videó: A döntőbe jutáshoz be kell nyújtanod a végső mérlegelési információkat, amelyek tartalmazzák a végső “After” képeket és videót és egy rövid felmérésre adott válaszokat. A program végi lemérő képeket és videót az alábbi pontos utasítások betartásával kell elkészíteni. 

Heti célok, levelek és emlékeztetők:

 • Miután befejezted regisztrációdat, felkerülsz a csak résztvevők számára szóló listára / weboldalra, ahol megkapod heti céljaid, naplóid, táplálkozási terved, edzésed és minden szükséges anyagot (választott csatlakozási csomagtól függően), amely segít a kihívás teljesítésében.
 • Minden heti célt, inspiráló e-mailt és mérlegelés emlékeztetőt e-mailben küldünk számodra

Díjak, nyeremények, kizárások és visszatérítések:

A regisztrációs díjad tartalmazza a program teljes költségét.

Díjak, nyeremények:

 • Díjmentes regisztrációval elérhető főnyeremény: 3 hónapos vitamin csomag.
 • Főnyeremények: A program nyertese 1 millió forint azaz egymillió forint készpénzt, a második helyezett 500 ezer forint, azaz ötszázezer forint készpénzt, a harmadik helyezett pedig 250 ezer forint, azaz kettőszázötvenezer forint készpénzt nyer. 

 

DÖNTŐ:

Ahhoz, hogy bármilyen végső díjra esélyes legyen valaki (döntőbe kerüljön): a résztvevőnek (1.) el kell érnie a minimálisan szükséges 10% -os súlycsökkenést, (2.) el kell végeznie a végső mérlegelést és hitelesítést, (3.) be kell küldeni az “Utána” képeket és videót, melyet hitelesítenünk kell, (4.) bele kell egyeznie abba, hogy megossza sikertörténetét az általunk választott közösségi média platformokon (pl. Facebook, Instagram).

 • A döntősöknek a program utolsó vasárnapján el kell küldeniük utolsó mérlegelésüket és végső ellenőrző képeiket és videójukat, NEM KÉSŐBB, mint budapesti idő szerint 23:59-kor. A mérlegelés beküldését követően ellenőrizzük, és amennyiben nem megfelelő, akkor visszaküldjük pótlásra, kiegészítésre. Ha valaki emiatt csúszik ki a határidőből, az kifejezetten nem a szervező felelőssége. Tipp: ha a kezdeti mérlegelésed jóvá hagytuk, vedd fel ugyanazzal a technikával/nézetben és akkor biztosan jó lesz ez is.
 • A Kihívás befejezése után nem fogadunk el mérlegelést, képküldést/videót, akik késve küldik el, azokat a résztvevőket kizárjuk a díjazásból.
 • Kvalifikált döntősöknek Az „After” képeknek és videónak meg kell felelniük a végső képek és videó követelményeinek ahhoz, hogy kvalifikálhassák magukat. 
 • A minősített döntősöknek el kell fogadniuk, hogy megosztjuk sikerképeiket (before és after képek).
 • Ha egynél több résztvevő éri el a minimálisan szükséges 10%-os súlycsökkenést, akkor a nyertes az, aki a legnagyobb százalékot vesztette el a kezdeti súlyából. A második és a harmadik helyezett pedig az, aki a 2. és 3. legtöbb százalékot vesztette el a kezdeti súlyából.
 • Amennyiben bármelyik helyezésre pontosan ugyanakkora százalék (3 tizedesjegyig mért, pl: 12,23 %) súlyt vesztett el több résztvevő, akkor az adott nyeremény feleződik. Például: ha az első két helyezettnek ugyanaz a százalékos fogyása, akkor mindketten 750 ezer forintot nyernek. 
 • Díjfizetés: A pénzbeli díjakat személyesen, készpénz formájában adjuk át a Kihívás lezárásától számított 14 munkanapon belül. Amennyiben valamilyen akadályoztatás lenne a Magyarországra való utazásra a nyertesnek, akkor egy online esemény keretében fogjuk átadni (és átutalni) a nyereményt.

Heti nyeremények:

A kihívás folyamán lesznek heti nyereményjátékok, melyen úgy lehet részt venni, hogy az adott heti feladatot teljesítik a résztvevők. A heti nyereményjátékokat e-mailben és a Facebook csoportban osztjuk meg a résztvevőkkel. 

Kizárások, szabálysértések, Zéró Tolerancia: 

Teljes mértékben Zéró Toleranciát képviselünk a becsületes résztvevőink védelmének érdekében. A Kihívásban csalással, szabálysértéssel gyanúsított résztvevőket azonnal kizárjuk, eltávolítjuk a weboldalhoz, csoportokhoz való hozzáférést, és megtiltjuk a regisztrációt az általunk a jövőben indított bármilyen programba.

Csalásnak minősül: 

 • Túlzott mértékű hidratálás vagy falatozás az első mérlegelés előtt,
 • az ellenőrző mérleg, az ellenőrző képek, videók, adatok manipulálása, 
 • súlycsökkentő műtétek 
 • a Kihívás során elvégzett eljárások, éhezés, kiszáradás vagy bármely más, egészségtelennek tekinthető tevékenység.

Szabálysértésnek minősül az, ha bármelyik résztvevő egy másik résztvevővel vagy a szervezőkkel etikátlanul viselkedik, nem tartja be a jó modort, visszaél a zárt körű csoportokban közzétett adatokkal, fényképekkel. 

Visszatérítés: 

Sajnáljuk, de nincs visszatérítés, akkor sem, ha a programot nem fejezi be a résztvevő, kivéve sürgős orvosi kivételekkel, és a részvétel leállítását tanácsoló orvos hivatalos jegyzetének benyújtásával. Az orvosi feljegyzéseket postai úton kell benyújtani (a Kihívás utolsó napjáig) a következő címre: BocsiViki.hu Kft., 1035 Budapest, Miklós utca 13. 8. em. 42.

Elérhetőségek:

Ha bármilyen kérdésed van a jelen BVFK szabályokkal kapcsolatban, kérünk, lépj velünk kapcsolatba írásban a kapcsolat@bvkihivas.hu e-mail címen.

Módosítva:

Budapest, 2021.01.25.